A jövő hungarikuma
Magyarország közepén, Kiskőrösön készítik azt a páratlan italkülönlegességet, amelyet Mátyás Keserűnek hívnak. Ismerői, főként a helyiek varázsitalnak tartják jótékony hatásainak köszönhetően. Családi vállalkozásból rövid idő alatt az ország egyik legnagyobb szeszesital előállítójává vált Kunság-Szesz Zrt. a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, magas színvonalú technológiával, titkos recept alapján állítja elő az értékes, alkoholos esszenciát, amely többféle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. A kizárólag természetes adalékokat, minőségi magyar alapanyagokat elsősorban a több évszázados szakmai tapasztalatokkal rendelkező, megbízható őstermelők szolgáltatják. A Mátyás Keserű olyan nemzeti termék, amely egyediségével, különlegességével, minőségével, természetességével a hungarikum cím mellett az italínyencek és a nagyközönség tetszését is elnyerheti.

2012
NEMZETKÖZI SIKEREK
Mátyás Keserű likőr
Külön elismerés, hogy a 2012-ben Tirolban megrendezett Destillata Nemzetközi Párlatversenyen a Mátyás Keserű likőr arany, a Mátyás Mézes Barack likőr ezüst érmet szerzett.

Gyomorkeserű jellegű likőr, mely csak természetes anyagokat tartalmaz.
Ízét, illatát fűszer-és gyógynövények adják, mint a különleges hozzávalója, a zsálya, ami a reneszánsz-kor fűszerei között igen fontos szerepet töltött be.
