A kezdetek

A Kunság-Szesz Szeszipari Zrt. több mint 25 éves múltra tekint vissza. 1994-ben indult családi vállalkozásként, s mára az ország egyik legnagyobb szeszipari üzemévé nőtte ki magát.

Cégünk pálinkák, hideg úton előállított kommersz szeszesitalok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozásunk központi telephelye Kiskőrösön található, ezenkívül az ország számos jól frekventált pontján rendelkezünk saját telephellyel (Budapest, Pécs, Hatvan, Balassagyarmat). Kiskőrösön kapott helyet az adminisztratív feladatok központja (könyvelés, jövedéki ügyintézés stb.) valamint a gyártóüzemek (4+2 modern palackozó gépsorral elérik a műszakonkénti 200.000 palack kapacitást).

Fejlődésünk

A Kunság-Szesz Zrt. előremutató törekvéseit jól tükrözi a 2013-ban nyíló pálinkafőzde. Így vállalkozásunk az ország egyik legnagyobb pálinkagyártó üzemeként évi több ezer liter kiváló minőségű pálinka előállítására lesz alkalmas. Az új gyáregységben a legmodernebb pálinkafőző berendezéseket használjuk, melyek alkalmasak egylépcsős és kisüsti pálinkák gyártására is. A pálinka előállításához szükséges gyümölcsöket kizárólag magyar termelőktől vásároljuk, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és a magyar kistermelők piacát.

Az új pálinkák a Mátyás termékcsaládon belül kerülnek piacra Mátyás Pálinkák néven, amely terméknév garantálja a kiváló minőséget.

Termékpalettánkon az alacsonyabb árfekvésű kommersz szeszesitaloktól az exkluzív minőségi termékekig közel 50-féle ital található. Termékskálánk főbb termékei: Rónasági Pálinkák, Mátyás Keserű likőr, Mátyás Mézes Barack likőr, Ágyas barack és körte pálinka, Waterloo Napoleon, kommersz szeszesitalok.

Cégünk figyelemmel kíséri a piaci igényeket, változásokat s ehhez igazítva termékkínálatunkat, folyamatosan megújuló, rugalmas skálával tudunk a vásárlók elvárásaihoz igazodni.

Amikre büszkék vagyunk

Prémium kategóriás termékünk a Mátyás Keserű likőr a 2018-ban Tirolban megrendezett Destillata Nemzetközi Párlatversenyen az aranyérm mellett, Kategória győztes lett, így Az Év Keserű Likőrje címet veiselheti.

Külön elismerés, hogy 2019-ben a Mátyás Keserű Likőr megnyerte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat elismerést is.

Vállalkozásunk 2011-ben a Business Superbrands kitüntetés birtokosa lett.

Az évek során kialakult kereskedelmi hálózatunkat közel száz nagykereskedő partner és több ezer kiskereskedés alkotja.

Amikor nézem a készterméket, amikor érzem az illatát, úgy érzem, mintha a saját gyermekem volna!

32104792_2491329131093013_8712819468968919040_n

Tekintse meg bemutatkozó filmjeinket!

A Mátyás Keserű,
mint nemzeti termék

Magyarország közepén, Kiskőrösön készítik azt a páratlan italkülönlegességet, amelyet Mátyás Keserűnek hívnak. Ismerői, főként a helyiek varázsitalnak tartják jótékony hatásainak köszönhetően.

Családi vállalkozásból rövid idő alatt az ország egyik legnagyobb szeszesital előállítójává vált Kunság-Szesz Zrt. a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, magas színvonalú technológiával, titkos recept alapján állítja elő az értékes, alkoholos esszenciát, amely többféle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz.

A kizárólag természetes adalékokat, minőségi magyar alapanyagokat elsősorban a több évszázados szakmai tapasztalatokkal rendelkező, megbízható őstermelők szolgáltatják.

A Mátyás Keserű olyan nemzeti termék, amely egyediségével, különlegességével, minőségével, természetességével a hungarikum cím mellett az italínyencek és a nagyközönség tetszését is elnyerheti.

error: Content is protected !!