Hazánk egyik legpatinásabb eseménye, a balatonfüredi Anna-bál ad ünnepi bemutatkozási lehetőséget annak a magyar prémium terméknek, amely minden tekintetben sikerrel pályázhat hamarosan a hungarikum címre.

Az Anna-bál szervezői ismét újítottak, megnyerték „elsőbálozónak” a Kunság-Szesz Zrt. egyedülálló termékét, amelyet a rendkívül impozáns menühöz illeszkedően a vendégek megkóstolhatnak.

Magyarország közepén, Kiskőrösön készítik azt a páratlan italkülönlegességet, amelyet Mátyás Keserűnek hívnak. Ismerői, főként a helyiek varázsitalnak tartják jótékony hatásainak köszönhetően. Családi vállalkozásból rövid idő alatt az ország egyik legnagyobb szeszesital előállítójává vált Kunság-Szesz Zrt. a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, magas színvonalú technológiával, titkos recept alapján állítja elő az értékes, alkoholos esszenciát, amely többféle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. A kizárólag természetes adalékokat, minőségi magyar alapanyagokat elsősorban a több évszázados szakmai tapasztalatokkal rendelkező, megbízható őstermelők szolgáltatják. A Mátyás Keserű olyan nemzeti termék, amely egyediségével, különlegességével, minőségével, természetességével a hungarikum cím mellett az italínyencek és a nagyközönség tetszését is elnyerheti.

Vélemény, hozzászólás?

error: Content is protected !!